18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Okulumuzda Törenle Kutlandı.

18.03.2015 1230

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla  tören düzenlendi.  Törene okulumuz öğrencileri ile birlikte öğretmenler de katıldılar. Öğrencilerimiz yaptıkları konuşmalarla bu anlamlı zaferi bizlere yaşatan şehitlerimize ve Ulu önder Atatürk´e minettar olduklarını belirttiler.

Tarihimizin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi´nin 100. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyan Çanakkale şehitlerini ve gazilerini minnetle ve şükranla anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

canakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkalecanakkale